Rólunk

Óriás csúszdák, mozgó tengeralattjáró, tematikus játszószobák, gokart pályák, interaktív képességfejlesztő játékok, és még számos szórakozási lehetőség biztonságos és garantáltan egyedüláló környezetben. A főváros peremén nyíló Fusion Élményközpont az ország legnagyobb fedett központjaként folyamatosan fejlődő szolgáltatásaival várja a családokat. Az első hónapokban Európa legnagyobb LEGO kiállítása is hívogatja az építőjáték szerelmeseit.

A kislányom csúszdázni szeretne, a bátyja autóversenyzőnek öltözne és gokartozna a barátaival, a férjemmel pedig leginkább lazítanánk a hétvégén.

Komoly fejtörés lehet a vége, amikor minden családtag máshogy tervezi a szabadidejét. A Fusion Élményközpont házigazdáinak nem titkolt célja, hogy összehozza a családokat és komplex szolgáltatásaival mindenből a legjobbat nyújtsa. 8200 négyzetméteres területével – Magyarország legnagyobb fedett központjaként – nyugodtan mondhatjuk grandiózusnak. A legkülönfélébb lehetőségekhez bizony szükséges is e méret, hiszen a 18 és 24 méteres LED világítású hullámcsúszdák az óriás labdatenger a görgős és spirálcsúszda vagy a gokart pálya helyet követel magának.

 

Minőség és biztonság a részletekben is

A nagyság mellett természetesen a minőség és a biztonság is elsődleges szempont volt a tervezésnél. A tereket egyedi arculattal álmodták meg, ezért mindenhol nyomtatott felületek vagy plasztikák indítják be a fantáziánkat. A gyermekeket korosztályonként két, különálló játszóház várja, tapasztalt felügyelőkkel. 10 éves korig az óceánok birodalmában például tengeralattjáróval és képességfejlesztő játékokkal kalandozhatnak, az idősebbek pedig titkos ajtók, indák, forgó kerekek és függőhidak segítségével fedezhetik fel a dzsungel világát. Kortól függetlenül trambulinokkal, légvárakkal, három szintes labirintussal, szivacslabdás ágyúkkal és játék-szimulátorokkal szórakozhat a család. A nagy terek mellé babasarkok és csendesebb szobák is kerültek, ahol a gyermekek születésnapjukat ünnepelhetik barátaikkal, mesehősnek öltözött, szakképzett animátorok segítségével. A legmodernebb technikával felszerelt, innovatív központban az egészséges és környezettudatos gondolkodás fejlesztése is előtérbe kerül. Játékos formában kereshetünk kőkorszaki dinócsontvázat parajdi sóval kevert homokban barlangrajzokat csodálva, vagy elsajátíthatjuk a szelektív hulladékgyűjtés alapjait egy használható robotkar segítségével. A jó idő megérkeztével állatsimogató is várja a kicsiket. Az aktív kikapcsolódás mellett előadásokkal, színpadi műsorokkal, koncertekkel, de akár nyári táborokkal is találkozhatunk a Fusion Élményközpontban.

Megnézem az eseménynaptárat! »

 

Minden egy helyen, ingyenes parkolóval

A gyermekek színvonalas szórakoztatása mellett a család felnőtt tagjaira is gondoltak a tulajdonosok. A gokart pálya, a csocsó- és billiárd asztalok vagy a Bowling terem a szülőknek is kiváló választás lehet, de ha megéheznénk sem kell elkeserednünk. Eleinte minőségi alapanyagokkal dolgozó miniétteremben csemegézhetünk a legnépszerűbb ételekből, később komolyabb fogásokat is megkóstolhatunk, de kiülhetünk a bár és grill teraszra is koktélozni, vagy ínycsiklandó steaket enni.

Megnézem a szolgáltatásokat! »

 

Folyamatos fejlődés

A tulajdonosok progresszív gondolkodásának köszönhetően a Fusion Élményközpont folyamatosan formálódik, így a megnyitó után sem áll le a bővítés. A rendelkezésre álló nagy terület mellett az apró részletek gondos kidolgozása, a legjobb felhasznált anyagok, és megfelelő partnerek megválasztása a garancia arra, hogy egyre több élményt kapjon a látogató, biztonságos, tiszta és modern környezetben.