Simhouse gépek

A száguldás és a repülés élményét kínáljuk azoknak, akik beleülnek a szimulátorainkba.

Mindegyik szimulátorunk saját fejlesztésű mozgó szimulátor. Az autóval való versenyzés minden ága elérhető, a klasszikusoktól (Forma-1, túraautó, rally) az extrémekig (teherautó, gyorsulási versenyek). Ugyanígy a repülésből is a vitorlázórepüléstől a nagy gépekig és harci repülőgépekig minden kipróbálható. A szimulátoraink kezelése egyszerű, ugyanúgy irányítható, mint egy autó vagy egy repülőgép. A mozgás a pilótára ható erőket élethűen adja vissza, speciális motorok pedig az út, a gép rezgéseit érzékeltetik.

Szinte bármilyen rendezvény vonzó és népszerű attrakciója vagy kiegészítője egy SimHouse szimulátor, exkluzív, magas színvonalú szórakoztatást biztosít. A gépeink egyediségüknél fogva, és mert tartósan lekötik az emberek figyelmét, hatásos fő-, vagy mellékszereplői különböző marketingkampányoknak, vagy akár egy külön rendezvényt is fel lehet építeni köréjük.

A S1M One legmagasabb minőségi kritériumok szerint lett összeállítva azzal a céllal, hogy a professzionális felhasználás igényeinek is maradéktalanul megfeleljen. A válogatott komponensek, a tökéletesen összehangolt hardver és szoftver elemek, valamint a SimHouse több éves tapasztalta szavatolja, hogy a szimulátor az elérhető legreálisabb és leghitelesebb vezetési élményt nyújtsa a felhasználók számára. Az előre telepített és aprólékosan paraméterezett rendszer kulcsra kész megoldást kínál, a felhasználónak a bekapcsolás után már csak a vezetés kihívásaival kell szembenéznie, minden másról a SimHouse gondoskodik.

SimHouse árlista megtekintése »

SimHouse galéria