Rendezvényszervezőknek

FUSION, A LEGKISEBB CSAPATÉPÍTÉSEKTŐL A LEGNAGYOBB KONFERENCIÁKIG

Egy cég, egy vállalat életében – akár kicsi, akár nagy – többször fordul elő, hogy hivatalos vagy némileg kötetlenebb formában rendezvényeket  valósítson meg. Lehet ez kihelyezett értekezlet, tréning, csapatépítő, kiállítás, konferencia vagy tárgyalás, a helyszínnek rendkívül fontos szerepe van a sikerben, hogy a maximumot adhassa. Mind minőségben, mind térben a legmegfelelőbb helyszín a főváros permén a komplex élményeket nyújtó FUSION Rendezvényközpont.

Tény, hogy a csapatépítő tréningek hatékonyabbá teszik a jövőbeni munkát, nő a cégen belüli együttműködési készség, összekovácsolódnak az alkalmazottak, feltárhatók az egyének erősségei, készségei, kompetenciái.  Miért válasszon bennünket?

A FUSION Élménypark 8200 m2 fedett területtel rendelkezik, ezzel a mérettel mi vagyunk Európa  legnagyobb, legmodernebb fedett pályás komplex szórakoztató élményparkja, ahol gyerekek és felnőttek is találnak maguknak szórakozási lehetőséget. (Rendelkezésre áll: 6 bowling pálya, egyedi gokart pálya, Simhouse szimulátorok, billiárd asztalok, Vr virtuális valóság, játéktermek, hatalmas gyermek és felnőtt játszóházzal, 3 rendezvényterem, 1 egybefüggő körben üveges kiállítótér, kilátással a törökbálinti tóra, és az élményközpont különböző egységeire)

  • A budaörsi FUSION Szabadidő komplexum közel van a fővároshoz, központi helyen az M1 autópálya mellett, ingyenes térköves parkolóval.
  • Napos és esős időben egyaránt tudunk programokat biztosítani, évszakhoz és időjáráshoz igazodva
  • Éttermünk igazi házigazdaként gondoskodik a cateringről, a menüről, az ételről vagy az italokról; az egyedi igényeket (ételallergia, érzékenység, stb.) is figyelembe veszünk.
  • A 8200 m2- es fedett és 16000 m2-es szabadtéri területen akár több ezer fős családi napot is rendezhetnek.
  • 3 rendezvénytermünk összesen 2100 m2, akár 1500 fős konferenciák, nagyvállalati események esetében is megállja a helyét.
  • E termek nemcsak a tréningekhez lehetnek hasznosak, hanem a megfáradt csapattagok éjszakába nyúló bulizásához is.
  • Hatalmas szabadtéri területünk tökéletes helyszínt biztosít bármilyen versenynek,  eseménynek.
  • Mindezek mellett, a gyermekeket sem kell otthon hagyni, hisz 3000 m2-es játszóházunkban ők is jól érezhetik magukat, amiről a szakképzet gyermekfelügyelők  gondoskodnak.
  • És végül, de nem utolsó sorban a takarítás és a rendrakás is a Mi feladatunk.

A mi célunk az, hogy a cégek a lehető legjobb szolgáltatást a legmagasabb színvonalon  kapják és elégedetten távozhassanak, úgy, hogy alig várják, hogy újra visszatérjenek. Ez a lehetőség egy plusz szolgáltatás az Önök cégének, amellyel még jobb élménydúsabb emlékekkel távoznak dolgozóik. Akár az itt töltött programok egy egész napos elfoglaltságot jelenthetnek. Csapatépítő cégek sokasága lepi el a piacot különböző minőségben, ami a legnehezebb, a helyszín megtalálása.  Nincs még egy olyan helyszín, mint a FUSION Élménypark, ahol ilyen komplexen ilyen sokszínű programlehetőséggel találkozhat egy helyen, és még a szervezésben/lebonyolításban is segítséget nyújtunk.

Kérjen egyedi árajánlatot! »

 vagy

látogasson el személyesen és egy kávé mellett egyeztessük elképezéseiket, így  Önt is lenyűgözi majd a monumentális élményhelyszín.