QQ

Fusion Kőkorszak Sószoba, ahol átélheted a kőkorszak világát!

Keresd meg a sóban elásott dinó csontokat, foszíliákat, és ismerkedj és tudj meg többet a dínók világáról ismeretterjesztő falunkon!

Napjainkban az asztma az allergia és egyéb felső légúti megbetegedések, az egyik leggyakoribb betegségnek számítanak, mind felnőttek mind gyerekek körében. A SÓTERÁPIA egy olyan eljárás, mellyel természetes módon kezelhetjük ezeket a megbetegedéseket, enyhíthetjük a tüneteket, sőt ami még fontosabb rendszeres használatával meg is előzhetjük! A természetes PARAJDI SÓTERÁPIA klímája rendkívül pozitív élettani gyógyhatással van a szervezetre, ezáltal a szervezet öngyógyító folyamatát segíti!

A természetes gyógyító PARAJDI SÓ, a légzés során bejut a tüdőbe, kitisztítja a légutakat és regenerálja a nyálkahártyát, ezáltal megkönnyíti a légzést, és így enyhíti az allergiás tüneteket is.

Egy olyan terápiás helységet alakítottunk ki Élményközpontunkban, ahol a gyermekek kalandos játékuk során, a VILÁG LEGÉRTÉKESEBB SÓJÁT a különleges gyógyító hatásáról ismert, rendkívül értékes ásványi anyag tartalmú PARAJDI SÓT lélegzik be, mely az összes környezeti szennyeződéstől mentes. Tökéletes terápia a nyirkos, hideg, őszi/téli hónapokban akár megelőzésre akár gyógyulás szempontjából. Felnőtt vendégeink részére relaxációs zene, ill a színterápia nyújt felüdülést a léleknek, segít a stresszoldásban, és kikapcsolódásban, míg a só kifejti jótékony hatását.

Kúra szerűen ajánljuk használatát!

A terápiás használat során kedvezően befolyásolhatjuk a következő betegségeket:

Légúti betegségeknélGyulladásos betegségeknélBőrbetegségeknélMegelőző jelleggelEgyéb esetekben
köhögésarcüreggyulladásekcémanyugalomdohányzás
náthafülgyulladáspikkelysömörstresszoldáshorkolás
megfázáshangszálgyulladásfeltöltődéshiperaktív gyermekeknél
asztmaimmunrendszer erősítésealvászavar esetén
allergiakoncentrációs zavar esetén
krupp
hörghurut
légcsőhurut

 

A szolgáltatás INGYENESEN igénybevehető játszóházi belépővel:

  • Hétfőtől-vasárnapig: 10.00-20.00-ig
  • Előzetes időpontfoglalás és információ az alábbi telefonszámon lehetséges: 06 30 6034225
Felhívjuk a figyelmet, hogy a sószoba kúra szerinti alkalmazás esetén, két látogatás között max. 3 nap szünetet tartsanak.

 

Sószoba galéria