Babazsúrok

Önfeledt sikongások, rögtönzött örömtáncok, drukkoló barátok, megható köszöntések, felülmúlhatatlan FUSION hangulat, ez mind mind a Fusion szülinapi esemény részei.
Gyerekeknek a Kids Fusion Játszóház, felnőtteknek a Gokart ill Bowling, Biliárd, Kinect nyújt felejthetetlen szülinapi élményt a FUSION-ben, ill. a helyszínen üzemelő étterem, grillterasz!
Meglepetés partyk, meglepetés fellépők szervezését is vállaljuk!

 

Résztvevő gyermekek száma minimum 8 fő, max 40 fő

  • minimum 8 főtől, amennyiben a rendezvény létszáma nem éri el a minimum mennyiséget, akkor a szervező 8 fővel számol. Két ünnepelt esetén minimum 16 fő gyermek.
  • 3 nappal a rendezvényt megelőzően várjuk a vendégek névsorát a info@fusionbp.eu e-mail címre.
  • A születésnapi rendezvények lefoglalása legkésőbb az ünnepség megtartása előtt egy héttel szükséges. A rendezvény lefoglalása a megrendelőlap és a 10 000 Ft-os foglaló befizetésével válik érvényessé.
  • A létszámot, a tortázásban résztvevő, terítéket kérő személyek száma határozza meg.
  • Foglalási időpontok: 10.00, 12.30, 15.00, 17.30 (hétköznapokon eltérhet)
  • Lehetőség van zártkörű rendezvény megtartására!
  • Egy időben több születésnap megrendezését is tudjuk vállalni.

FELEJTHETETLEN szülinapi bulik a FUSION-ben

IGAZÁN EMLÉKEZETES maradandó élményt szeretnél gyermekednek?Vagy túl kicsi a lakás? Nincs kedved a buli utáni takarításhoz? Szeretne gyermeked élőben a Minionnal, vagy Batmannel találkozni? Jó helyen jársz, megoldás a FUSION meglepetés szülinap! Számtalan kívánság teljesíthető! 🙂 Szülinapokról info, v foglalás a jatszohazkaposvar@gmail.com, ill a 06705265418-as telefonszámon, v személyesen a játszóházban (Kaposvár, Jutai út 75.) lehetséges!

Közzétette: Kids Fusion Játszóház és Szórakoztató központ Kaposvár – 2016. július 18.

 

Egyedi árajánlatot kérek!

Bulifotók