Baba-mama klub

Nevelj játékos dallal boldog gyermeket!

A ritmusos szövegek nemcsak élvezetesebbé tehetik a megszokott elfoglaltságokat, de a gyerek érzelmi fejlődésének is alapvető kellékei. Az orvosok a zenét sokszor gyógymódként ajánlják, különösen a picik számára. Azt is megfigyelték, hogy azok az apróságok, akik sok éneket és zenét hallanak, gyorsabban tanulnak, különösen nyelveket és matematikát. A dalok azonban érzelmeket közvetítenek, ami különösen fontos fiatalkorban, ha szeretnéd, hogy gyermekednek ne legyenek pszichés problémái.
Mozdulj ki a hétköznapokból!
Nem utolsó sorban az anyukák is kicsit kimozdulnak, mivel a foglalkozás után egyfajta baba-mama klub alakul ki.
A szülők a játszóházban, vagy a kávézóban megoszthatják egymással tapasztalataikat.

 

 • A foglalkozáson felcsendülő dalok és mondókák célja: az Anya – Gyermek kapcsolat erősítése, a gyermek zene iránti érdeklődésének felkeltése, zenei képességük, mozgáskultúrájuk játékos fejlesztése.
 • Foglalkozás helyszíne: Fusion Élményközpont
 • Foglalkozás időpontja:
  Minden hétfő (iskolaszüneti napok kivételével), 10:00 – 11:30, melyből a zenés fejlesztő foglalkozás 30 perc (10.30-11-ig tart).
 • Foglalkozás díja:
  2017. szeptember ……. a foglalkozás INGYENES, továbbiakban 1.300,-Ft/alkalom – amely a foglalkozáson túl magában foglal 1 óra ingyenes játéklehetőséget a játszóházban vagy sószoba használatot, illetve a kinti Fusion Farmon látogatható állatsimogatót.
  (testvérkedvezmény, második gyermeknek -20%) Bérlet is vásárolható!
  Ha szeretnétek járni, mindenféle kötöttség nélkül (nem kötelező minden foglalkozáson részt venni) itt tudsz csatlakozni a Kids Fusion baba mama klub csoporthoz LINK